Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Voorbeelden.

Inspiratie voor verschillende branches.

We geven u graag wat inspiratie met voorbeelden van branches waar wij swatch cards en samplekaarten voor produceren. Ondanks dat de materialen waarmee gewerkt wordt overeenkomsten hebben, verschillen de branches behoorlijk van elkaar.

Colourcards maakt swatches voor de mode- en textiel-industrie. In de interieur-, woon- en slaap-branche worden ook stoffen gebruikt waarvan wij swatches en kleurkaarten maken. De materialen die in de automotive industrie worden gebruikt voor de interieuren van auto's en de bekleding van motorfietsen zijn ook zeer geschikt voor onze stansen en ons machinepark.
Schoenen, tassen, en jassen zijn er in vele soorten materiaal. Van stof en leer tot kunststof. Ze sluiten aan op de mode-industrie, maar hebben hun eigen karakter en vragen dus om een eigen aanpak. Voor al deze branches geldt dat wij graag aan tafel gaan om samen de beste oplossing te vinden voor het presenteren van uw materialen.

Kleding, mode, textiel, swatches, kleurkaarten

Mode-industrie.

Colourcards levert al decennia kleurkaarten, losse swatches, stoffen bunches en meer aan de fashionbranche. Met onze producten biedt u uw klanten de beste ervaring om met uw materialen kennis te maken.

interieur, styling, swatches, kleurkaarten

Interieur.

Presenteer een uitgebreide selectie van grote stofstalen of uw gehele collectie. Als u de voorkeur heeft om uw interieru op grote schaal te presenteren, kunnen wij de grote stofstalen voor uw presentatie verzorgen.

Slaap-industrie, bedden, matrassen, bedtextiel, swatches, stoffen, kleurkaarten, staalkaarten, staalboeken

Kleurstalen en swatches speciaal voor de slaap-/matrassen-/bedtextiel branche.

Stansen, stansmachine, stans, snijden, knippen, Swatches, gestanste stoffen, stansen, stof, leder, leer, snijden, staalboeken, sampleboeken

Leder stansen.

De machines van Colourcards kunnen zeer diverse materialen stansen. Wij stansen onder andere: leer, kunstleer, stof, vilt, papier en kunststof.

Leer, leder stansen, snijden, swatch cards, kleurkaarten

Leather.

Our method is the best for punching leather. We can process leather and artificial leather of various thicknesses.

Kunstleer.

Als duurzame organisatie is kunstleer een prachtig materiaal dat door ons uitstekend te stansen is. Het stansen van kunstleer is mogelijk voor diverse dikten en formaten.

automotive, bekleding, textiel, swatches, kleurkaarten

Automotive.

Bedrijven uit de automotive industrie kunnen bij Colourcards presentatie-materialen laten stansen en deze desgewenst op kleurkaarten laten plakken.

Staalkaart, swatches, swatch cards, kleurkaarten, leer, leder stansen, snijden,

Kleding-staalkaarten.

Geef uw opdrachtgevers de beste mogelijkheid om uw kleding materialen te ervaren, onze staalkaarten zorgen dat uw producten opvallen.

Mode, kleding,textiel, swatches, stalen, kleurboeken

Maatkleding.

Opdrachtgevers uit uiteenlopende branches kunnen bij ons terecht voor maatkleding. Van fashion tot sport. Interesse? Bel ons of lees meer over Swatch Cards.

Colourcards

specialist in snij- en stanstechnieken en producent van swatch cards, staal- en kleurboeken en samplekaarten.

OnZE GEGEVENS

Colourcards bv
Lübeck 12 - 16
2993 LK Barendrecht
Nederland

BTW nr. NL816197805B01
KvK nr. 24254637

Leveringsvoorwaarden
Privacyverklaring

Hollands familiebedrijf sinds 1995