Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Stansen & Snijden.

Diverse stansmachines

Colourcards is specialist in het stansen en snijden van vele materialen. Omdat elk materiaal anders is gebruiken wij verschillende technieken voor het maken van de swatches. Wij werken o.a. met zwenkarm stansmachines, karbalk stansmachines en snijmachines.

De zwenkarm stansmachine is uitermate geschikt bij gebruik van de kleinere stansmessen. De machine is wendbaar en snel. Het maakt bij deze machine niet uit of we één swatch stansen of 10.000 swatches, het is allemaal mogelijk met de zwenkarm.

Met de karbalk stansmachine kan Colourcards vele materialen stansen. Zo stansen wij papier,  kunststof en vilt. Maar we kunnen ook foam, schuim, kunstleer en pvc-doek verwerken.

Karbalk stansmachine.

Zo worden stansmessen bijna niet meer gemaakt.

Op onze karbalk stansmachine werken wij met een collectie stansen uit de jaren '50 die voldoen aan de hoogste kwaliteit-eisen. Met de karbalk stansmachine kan Colourcards vele materialen stansen. Zo stansen wij papier, kunststof en vilt. Maar we kunnen ook foam, schuim, kunstleer en pvc-doek verwerken. De stansen zijn er in diverse vormen en afmetingen. 

Met de karbalk stansmachines kunnen we vele materialen stansen. We kunnen diverse stoffen stansen waaronder ook vilt in verschillende dikten en we kunnen papier stansen. 

Stansen, stansmachine, stans, snijden, knippen, Swatches, gestanste stoffen, stansen, stof, leder, leer, snijden, staalboeken, sampleboeken

Onze karbalk stansmachine is één van de onderdelen van ons machinepark.

Stansen, stans, snijden, knippen, Swatches, gestanste stoffen, stansen, stof, leder, leer, snijden, staalboeken, sampleboeken

Stansmessen.

De stansmessen zijn essentieel voor ons bedrijf. Ze zijn er in veel verschillende maten en kwaliteiten. Sommige smeedstalen messen zijn gemaakt in de jaren ’50 en worden door ons nog steeds gebruikt.

Stansmessen, stans, snijden, knippen, Swatches, gestanste stoffen, stansen, stof, leder, leer, snijden, staalboeken, sampleboeken

Stansvormen.

Colourcards gebruikt ook stansvormen. Deze kunnen desgewenst op maat worden gemaakt.

Samples lijmen.

Colourcards verwerkt samples op kleurkaarten en in boeken

Colourcards is de hoofdleverancier voor een aantal grote bedrijven van deze kleurkaarten en aanverwante producten. We zorgen dat de swatches perfect gepresenteerd worden op de kleurkaarten. De swatches die we snijden of stansen kunnen we voor u monteren met lijm op de kleurkaarten. Dat doen zowel met de hand als met een machine. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid, het type kleurkaart en de eigenschappen van de stoffen en kleurkaarten.
De formaten van de kleurkaarten en van de monsters zijn door u zelf te bepalen. Wij laten uw product stralen en helpen u graag bij het maken van de keuzes. Colourcards heeft jarenlange ervaring in het maken van kleurkaarten.

Colourcards

specialist in snij- en stanstechnieken en producent van swatch cards, staal- en kleurboeken en samplekaarten.

OnZE GEGEVENS

Colourcards bv
Lübeck 12 - 16
2993 LK Barendrecht
Nederland

BTW nr. NL816197805B01
KvK nr. 24254637

Leveringsvoorwaarden
Privacyverklaring

Hollands familiebedrijf sinds 1995