Maatwerk

Met maatwerk bedoelen wij ook echt maatwerk!

Naast de standaard samples en maten in kleurkaarten komt het ook voor dat er andere formaten benodigd zijn. Door de grote hoeveelheid verschillende mes formaten, is er voor u altijd wel een geschikt mes formaat bij. Is dit echter niet het geval dan kunnen we de gewenste mes formaten voor u aanschaffen. We kunnen ten alle tijde aan uw persoonlijke wensen voldoen.

Het is mogelijk om zowel monsters te krijgen met scherpe lijnen en rechte of ronde hoeken, maar als uw voorkeur uitgaat naar gekartelde monsters dan is dat uiteraard ook geen probleem.

  • Keuze uit afwijkende mesformaten
  • Monsters met scherpe lijnen
  • Keuze uit rechte of ronde hoeken
  • Monsters met gekartelde lijnen
Messen
Team Members
Projects
Products

Onze diensten

Wij bieden een divers aanbod aan diensten, heeft u een afwijkende opdracht voor ons? Neem dan contact met ons op.

Kleurkaarten

Kleurkaarten zijn een beproefde manier om uw collectie tastbaar te maken voor uw klanten. Colourcards is voor een aantal grote bedrijven de leverancier van deze kleurkaarten en aanverwante producten.

Lees meer

Samples

Veel confectiebedrijven geven samples aan hun afnemers. Colourcards kan voor u de gehele productie en distributie uit handen nemen. Voor alle vormen en maten samples kunt u terecht bij Colourcards.

Lees meer

Maatwerk

U bent al op deze pagina, scroll terug naar boven voor meer informatie.

Overige

Staat uw product of dienst er niet bij neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen met aanvullende diensten of producten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de do’s en dont’s.

Lees meer